Hitta en billigare bilförsäkring

Idag är det en god idé att försäkra sig, något som varken behöver vara speciellt dyrt eller komplicerat men får en att sova bättre om nätterna. Även om olyckan inte alltid är framme så låter tillåter en försäkring en att inte oroa sig så mycket.

Jag bytte nyligen bilförsäkring trots att min förra hjälpt mig avsevärt vid en mindre kollision. Anledningen var helt enkelt att jag ville ha en lägre försäkrings premie vilket jag definitivt fick när jag jämförde olika bilförsäkringar på en av de större jämförelsesidorna.

Om ni själva letar efter en billigare bilförsäkring så är det idag enkelt att jämföra, inte bara försäkringspremie utan även självrisk och olika typer av skydd. Vill man t.ex ha möjlighet att bli bärgad utomlands så ska man kolla efter speciella försäkringar.

Naturligtvis är det en djungel av bilförsäkringar så försök fokusera på att hitta de saker du verkligen behöver istället för att ta den värsta försäkringen bara för att du vill känna dig trygg.  Alla bilförsäkringar är till för att skydda din bil, kanske olika bra men alla jag sett på svenska marknaden ger ett fullgott skydd.

Lycka till med att hitta en billigare bilförsäkring!

POK, Hellmer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *