Hallå Cyberrymden!

Jag tyckte det var dags att en vis man som Hellmer nu även fick dela sin kunskap på internet, därmed har jag skaffat en hemsida som ni kan se här och överallt men framförallt på Hellmer.se

Min fantastiska webbsida “drivs” av WordPress något som jag lyckats lära mig en hel del om med tanke på att jag endast varit medveten om dess existens i drygt 48 timmar. Nu när plattformen ligger fast så tänkte jag börja dela med mig av mina upptäckter, framförallt på nätet då jag nu äntligen införskaffat en modern äppel dator som kan göra alla möjliga ting.

Mina tankar vandrar likt alla andras, kanske lite mer. Så ni kommer förmodligen aldrig vara förberedda på vad Hellmer kommer skriva om. Förvåning förlänger livet, eller var det något annat?

Förövrigt är Hellmer en man i sina bästa år som älskar att prata om sig själv i tredje person, röka pipa och pimpla röding. Har ni frågor som är galet intressanta och inte fördummande eller kanske ett uppdrag till kapten Hellmer så kan ni skriva en kommentar under mina visdomsord.

Det var alla ord jag kunde ära i denna notis.

Over & Out, Kapten Hellmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *